Palce lizać !
- Leczo z pieczarkami.
Doskonałe danie warzywno-grzybowe w aromatycznym sosie pomidorowym. Oparte na naturalnych składnikach i wzbogacone smakiem świeżych pieczarek. Posiada łagodny smak, dzięki czemu można je dowolnie przyprawiać według własnych upodobań. Podaje się z rybą, pieczywem, ryżem, makaronem lub ziemnakami.
Jego atutem jest szybkie podanie na stół, po krótkim podgrzaniu.Leczo z pieczarkami RKS Łubnica dostępne jest również w opakowaniach hurtowych dla sklepów, gastronomii, cateringu i innych jednostek zbiorowego żywienia.
Produkt sterylizowany.
Skład:
cebula, pieczarki (23%), woda, papryka, koncentrat pomidorowy, olej roślinny, cukier, sól, substancje zagęszczające: E412, E1422, przyprawy aromatyczno - smakowe
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciagu 48 godzin.
masa netto: 460 g, pojemność: 500 ml
Opakowania
LECZO
Z PIECZARKAMI
Średnia wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 327 kJ/ 78 kcal
Białko 1,8 g
Węglowodany 6,1 g
Tłuszcz 5,2 g
Polecamy
-
Leczo z pieczarkami RKS Łubnica to tradycyjna potrawa kuchni węgierskiej. Cenione nie tylko wśród koneserów potraw wegańskich czy wegetariańskich. Świetnie pasuje do innych produktów znajdujących się w ofercie RKS Łubnica. Sprawdźcie koniecznie smaczne przepisy mistrza Łubnickiego.
-
Warzywa w sosie greckim
-
Sos boloński
-
Sos włoski
