Uczta Dionizosa
- Warzywa w sosie greckim.
Posiadają doskonały, wyrazisty smak uzyskany wyłącznie dzięki naturalnym składnikom oraz gęstą konsystencję i apetyczną barwę. Stosowane głównie jako dodatek do ryb. Można też zastosować jako pyszny składnik pizzy, mięsa z grilla, sos do makaronu lub potraktować jako rewelacyjne danie własne.
Warzywa w sosie greckim RKS Łubnica pozwalają w krótkim czasie przygotować popularną w Polsce potrawę "ryba po grecku". Ale równie dobrze, świetnie komponują się z prawie wszystkimi mięsami, wędlinami, warzywami a także białym i ciemnym pieczywem.
Produkt sterylizowany.
Skład:
marchew (20,3%), cebula (19%), korzeń pietruszki (13,7%), seler (13,4%), woda, koncentrat pomidorowy, olej roślinny, cukier, sól, ekstrakt z papryki - barwnik, przyprawy aromatyczno - smakowe.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciagu 48 godzin.
masa netto: 465 g, pojemność: 500 ml
Opakowania
WARZYWA W SOSIE GRECKIM
Średnia wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 225 kJ/ 54 kcal
Białko 1,3 g
Węglowodany 6,1 g
Tłuszcz 2,7 g
Polecamy
-
Warzywa w sosie greckim RKS Łubnica to doskonały dodatek do wielu dań z ryb. Świetnie pasują do ryb smażonych, np. jako "ryba po grecku" lub podawanych jako przystawka na zimno albo też innych produktów RKS Łubnica.
Sprawdźcie koniecznie smaczne przepisy mistrza Łubnickiego. -
Leczo z pieczarkami
-
Sos włoski
-
Ogórki konserwowe
