Przetwory warzywne
RKS Łubnica

NASZA OFERTA

Palce lizać !

  • Leczo z pieczarkami.

    Doskonałe danie warzywno-grzybowe w aromatycznym sosie pomidorowym. Oparte na naturalnych składnikach i wzbogacone smakiem świeżych pieczarek. Posiada łagodny smak, dzięki czemu można je dowolnie przyprawiać według własnych upodobań. Podaje się z rybą, pieczywem, ryżem, makaronem lub ziemnakami.
    Jego atutem jest szybkie podanie na stół, po krótkim podgrzaniu.

    Leczo z pieczarkami RKS Łubnica dostępne jest również w opakowaniach hurtowych dla sklepów, gastronomii, cateringu i innych jednostek zbiorowego żywienia.

    Produkt sterylizowany.

    Skład:

    cebula, pieczarki (23%), woda, papryka, koncentrat pomidorowy, olej roślinny, cukier, sól, substancje zagęszczające: E412, E1422, przyprawy aromatyczno - smakowe

    Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciagu 48 godzin.

    masa netto: 460 g, pojemność: 500 ml

    Opakowania

LECZO
Z PIECZARKAMI

  • leczo_pieczarkowe
Średnia wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna 327 kJ/ 78 kcal
Białko 1,8 g
Węglowodany 6,1 g
Tłuszcz 5,2 g

Polecamy

  • Leczo z pieczarkami RKS Łubnica to tradycyjna potrawa kuchni węgierskiej. Cenione nie tylko wśród koneserów potraw wegańskich czy wegetariańskich. Świetnie pasuje do innych produktów znajdujących się w ofercie RKS Łubnica. Sprawdźcie koniecznie smaczne przepisy mistrza Łubnickiego.
  • warzywa_w_sosie_greckim
    Warzywa w sosie greckim
  • sos_bolonski
    Sos boloński
  • sos_wloski
    Sos włoski
przepisy_kulinarne

Foto Galeria RKS Łubnica - przetwórnia w Augustowie